MENU

Ontwerp Digitale Goodiebag + Promotie

Voor Petit et Jolie, With a touch of rose, BV de Melkfabriek, Kaatje Katoen en Verhip! maakten we een digitale goodiebag voor de Negenmaandenbeurs 2017. Bezoekers konden zich voor deze Goodiebag inschrijven bij een bezoek aan een van onze klanten op de beurs en kregen de Goodiebag digitaal toegestuurd met hierin veel informatie, kortingscodes en kans om een mooi pakket te winnen! Ook maakten we een inschrijfstrookje en posters om de actie te promoten. Bekijk de Goodiebag hier.
Read More ›

Kaatje Katoen – Wasvoorschriften

Voor Kaatje Katoen ontwierpen we een nieuw wasvoorschrift. We splitsten de lijst van aanwijzingen uit het oude wasvoorschrift in do’s, don’ts en tips, en plaatsten deze overzichtelijk bij elkaar. Bij elk punt maakten we een duidelijk symbool dat je in één oogopslag herinnert aan het voorschrift dat er onder staat. Zo hoef je het wasvoorschrift niet steeds opnieuw door te lezen, je hebt het al druk genoeg.
Read More ›

Logo en huisstijl – Cells to Surgery congress

Voor het vernieuwde congres “Cells to Surgery” werden wij gevraagd een logo/huisstijl te ontwerpen met daarin de Skyline van Rotterdam, de nieuwe locatie van het congres. We maakten een modern, fris logo met een kleurrijke touch, daarnaast verzorgden we een briefpapierontwerp en een vooraankondiging.
Read More ›